Cel mai emoționant moment cu Cristina Bălan din finala Vocea României

19 decembrie 2015 10:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri seară (18 decembrie) a avut loc cea mai tensionată ediție a concursului muzical Vocea României. În cursa pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro mai erau doar patru concurenți: Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga, Tobi Ibitoye și Michel Kotcha din echipa lui Smiley și Cristina Bălan din echipa lui Tudor Chirilă.

Fiecare dintre pretendenții la premiu a avut trei ocazii să uimească publicul și să-l convingă că merită titlul de Vocea României. Numai Cristina Bălan a reușit să se pună cu adevărat în valoare pe parcursul celor trei reprezentări, dovada fiind și faptul că publicul a desemnat-o câștigătoarea celui de-al cincilea sezon la Vocea României.

Momentul în care Pavel Bartoș i-a strigat numele pe scenă a fost cel mai emoționant pentru Cristina Bălan. Artistei nu i-a venit să creadă și a fost copleșită de emoții, acest lucru fiind vizibil pe chipul ei. Concurenta a fugit imediat în brațele apropiaților, dar mai ales în brațele soțului ei.

Cei doi au revenit, îmbrățișați, pe scenă, unde au îngenuncheat și au început să plângă în hohote de bucurie. Tomi Weissbuch, deși depășit în voturi de Cristina, a reușit să se bucure pentru rivala lui, iar când Pavel Bartoș l-a felicitat, acesta a ținut neapărat să anunțe publicul că în acea seară avea loc și aniversarea de trei ani de la căsătoria Cristinei cu soțul ei.

Mai multe