Cele mai adânci crăpături de la premiera filmului "Octav"

5 octombrie 2017 18:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Filmul “Octav” a avut premiera de gală joi, 4 octombrie, iar peste 4.000 de oameni au umplut Sala Palatului din Bucureşti, pentru a urmări pelicula lui Serge Ioan Celebidachi. Sub lupă au fost însă vedetele, care au făcut parada modei pe covorul roşu.

Filmul în care joacă Marcel Iureş le-a scos din casă pe celebrităţi, care parcă au avut în garderobă doar două variante pentru ţinute: alb sau negru. În primele rânduri s-a aflat şi Andreea Raicu (40 de ani), iar asta chiar e o surpriză, pentru că fosta vedetă de la Prima TV a început să fie o prezenţă rară la mondenităţi. A purtat o rochie neagră, cu umerii goi şi cu transparenţe sexy.

Totuşi, deşi multe domnişoare au preferat să se îmbrace în negru, ele au fost eclipsate de Patrizia Paglieri (48 de ani), cea care are în dulap doar haine precum tăciunele. Fosta jurată de la “MasterChef” a purtat un minijup îndrăzneţ, accesorizat cu ruj strident. “Negre” au fost şi Laura Cosoi, Dana Rogoz, Ellie White şi Lora. Adelina Pestriţu, Andreea Perju şi Giulia Nahmany s-au îmbrăcat ca nişte zâne bune: în alb şi argintiu.

Mai multe