Cele mai bune prietene ale Valentinei Pelinel au lipsit de la nuntă

2 octombrie 2018 14:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel a fost înconjurată de o armată de domnişoare de onoare, dar de la nunta cu ştaif de weekendu-ul trecut din Ungaria tot a lipsit cineva de care miresei i-a fost mai mult ca sigur dor. Cele două mari confidente ale miresei, care au ştiut dintotdeauna de dragostea pe care blondina i-o purta lui Cristi Borcea, când el se afla după gratii, s-au aflat în cu totul alte destinaţii decât la Budapesta.

Valentina Pelinel are noroc de multe prietene, care o ajută de fiecare dată şi cărora blondina le răsplăteşte favorul. La nunta cu Cristi Borcea, vedeta le-a avut alături pe cele 8 domnişoare de onoare, între care şi sora ei, a dar confidentele, cărora Pelinel le făcea mărturisiri firebinţi despre actualul ei soţ, au lipsit de la eveniment.

Este vorba despre Luminiţa Nicolescu, profa de sport, cu care Valentina are o relaţie veche de prietenie şi a cărei sală vedeta o frecventează des, şi de Sanda Mihai, naşa fiului ei Milan, rodul iubirii cu Cristi Borcea.

Prima nu a făcut deplasarea la Budapesta din motive numai de ea ştiute, în timp ce a doua s-a aflat tot la o nuntă, dar nicidecum în Budapesta, ci în Elveţia, de unde a şi publicat pe conturile de socializare un scurt video în care pare că se dfistrează de minune. "Nu am fost la nuntă, deşi am fost invitată. Mi-ar fi plăcut să merg şi să o văd pe Valentina mireasă şi acum să am ce să povestesc, dar nu am putut. Sunt la sală", s-a rezumat să declare antrenoarea de fitness pentru Click!

Nici Sanda Mihai nu a făcut deplasarea la Budapesta, ci în Elveţia, unde a încins ringul de dans. Îmbrăcată într-o rochie elegantă, lungă până în pământ, în culoarea smaraldului, naşa lui Milan a avut alte obligaţii, iar evenimentul părinţilor finului ei a fost trecut în plan secund.    

Mai multe