Cele mai înzăpezite vedete!

8 ianuarie 2017 20:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

N-a nins de Crăciun, n-a nins de Revelion, dar acum ne-a năpădit zăpada! Bucuria copiilor, chinul şoferilor şi al celor care locuiesc la case. Printre ei, şi multe vedete.

Fotoreporterii Click! au dat o tură pe la vilele unde îşi fac veacul cei mai în vogă artişti, iar rezultatul a fost surprinzător. Unora le pasă atât de puţin de mormanele de zăpadă din faţa casei şi de pe maşini, de parcă ar sta în sufragerie până la primăvară! Alţii, în schimb, şi-au luat echipamentul „de lucru” şi „ustensilele” necesare şi au trecut la treabă. Cu lopata sau cu mătura, Andreea Bănică, Bodo şi Liviu Vârciu au demonstrat că nimic nu le stă în cale când vor să-şi facă loc. În schimb, Pepe, Măruţă sau Andreea Bălan au ignorat complet că ninge de trei zile!

S-au distrat cu copiii la zăpadă

Oricât ai fi de trist și de înfrigurat, nu poți să nu „ierți” iarna atunci când vezi bucuria de pe feţele copiilor. Anda Adam și-a scos mândră fetița la plimbare cu o săniuță foarte cochetă, demnă de o odraslă de vedetă. Ca să nu mai vorbim despre faptul că și-a asortat căciula cu cea a micuței Evelin. Nici Adina Halas nu s-a lăsat mai prejos: a mers împreună cu fiul ei la derdeluș și s-au dat pe rând cu sania, că, deh, și oamenilor mari le place distracția în parc! Lora a împărțit și ea sania cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, ba chiar s-a aventurat să facă un om de zăpadă, de care a fost foarte încântată.

Mai multe