Cele mai obraznice poze din vacanțele vedetelor. Anna Lesko și Delia, în slipi minusculi

23 ianuarie 2020 19:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedetele noastre s-au întrecut în fotografii, în vacanţele petrecute în locuri exotice. Cea mai obraznică a fost, de departe, Anna Lesko, care ne-a arătat atât bustul siliconat, cât şi posteriorul bombat şi ferm. O mare surpriză este însă solista de muzică populară Ornela Pasăre, al cărei decoleu de infarct a fost apreciat de tot Internetul.

Anna Lesko (41 de ani) adoră vacanţele, pe plajele fierbinţi, din celălalt capăt de lume, unde a mers însoţită de fiul ei, Adam. Cântăreaţa, care s-a separat anul trecut de tatăl băiatului ei, DJ Vinnie, nu a dorit să facă cunoscut locul în care îşi încarcă bateriile, însă postează zilnic poze din acest concediu de vis. Ea s-a fotografiat atât cu băieţelul ei, care e frumuşel-foc, cât şi singură, în ipostaze incitante.

Ea şi-a etalat bustul siliconat, dar şi posteriorul, ţinând în mână o nucă de cocos. Unii i-au apreciat curajul, alţii i-au sugerat că a venit momentul să devină mai serioasă, cu atât mai mult cu cât este mamă de băiat.

Şi Andreea Bănică (41 de ani) a fost îndrăzneaţă, în vacanţa petrecută în Maldive împreună cu soţul ei, impresarul Lucian Mitrea. Cântăreaţa a postat o mulţime de fotografii din sejurul lor de vis, demn de o lună de miere, cum l-a numit chiar ea. În majoritatea imaginilor este îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidenţă sânii apetisanţi şi funduleţul.

”Îmi este dor de Paradis! Acolo unde eşti aproape singur, unde cerul se îmbină cu apa albastră şi cu nisipul fin. Ce să-ţi mai doreşti? Să fii cu jumătatea ta”, a scris Andreea Bănică pe Facebook.

Cât o priveşte pe Natalia Mateuţ (29 de ani), fosta prezentatoare de la Star Matinal, de la Antena Stars, ea s-a distrat 2 săptămâni în Tulum, un punct turistic renumit din Mexic.

Natalia Mateuţ a petrecut câteva zile de vis alături de sora ei şi de câteva prietene, fotografiile lor făcând furori pe Internet. Ea a trecut şi prin multe peripeţii.

În timp ce se îndrepta spre o petrecere, maşina pe care o închiriaseră a fost implicată într-un accident: “Accidentul a fost într-un moment în care voiam să ajungem acasă să ne pregătim, să ne facem toate cele şi să ne ducem spre o petrecere, evident. O furgonetă cu multe lemne în spate a intrat în noi. Nu mai ştiu exact cum s-a întâmplat, dar ideea e că noroc că am scăpat cu bine”, a povestit vedeta. 

La plajă ea a afişat un costum de baie mic, care abia îi acoperea zonele intime. Nu în cele din urmă, Delia Matache (37 de ani) şi-a obişnuit fanii cu imaginile sexy din vacanţe exotice pe care le efectuează la fiecare început de an.

A ales şi de această dată tot Thailanda, optând pentru cazare într-un resort cu vile de lux şi pisicină privată, aflat pe o insulă virgină. Când se satură de plaja cu nisip alb şi fin şi apele cristaline, artista se poate relaxa cu o şedinţă de masaj în cadrul centrului Spa sau se poate bălăci în piscina privată. Aici ea şi-a etalat costumele sexy de baie, într-una dintre imagini fiind în apă, cu poponeţul sexy la vedere.

Aceasta nu este nici pe departe prima vacanţă a cântăreţei în Asia. Delia a fost de câteva ori în ultimii ani în Thailanda, destinaţia exotică fiind printre preferate ei. Ea s-a bălăcit în piscină, cadrele cu ea din apă fiind apreciate de fani, pe Instagram.

Iată însă că şi solista de muzică populară Ornela Pasăre (36 de ani) a intrat în horă, postând pe Facebook fotografii din vacanţă de vis petrecută în Maldive. Cântăreaţa şi-a expus sânii imenşi într-un costum de baie de culoare deschisă, jucându-se în Oceanul Indian.

Mai multe