Cele mai scandaloase momente de la „Un Show Pacatos” din ultimii ani

16 decembrie 2016 15:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Capatos a dus emisiunea "Un show păcătos" în diferite etape în decursul celor zece ani. S-a râs şi sa glumit mult în platoul emisiunii, unde asistentele moderatorului au apărut mai mult goale decât îmbrăcate, dar au existat şi tensiuni. Pe canapeaua prezentatorului s-au certat Oana Zăvoranu cu mama ei, amanta lui Nicolae Guţă a luat bătaie în direct, iar una dintre invitate a sărit calul şi l-a înjurat ca la uşa cortului pe omul de televiziune.

Emisiunile lui Dan Capatos au avut sare şi piper de-a lungul timpului. Telespectatorii show-ului de seară de la Antena 1 au urmărit faze amuzante, dar şi episoade scandaloase. Toate i-au ţinut în faţa micilor ecrane. Joi seara, anunţul făcut de moderator a căzut ca un trăsnet. Dan Capatos a apus că "Un show păcătos dispare în glorie". Deşi a vehiculat cifre care să-i susţină audirenţa peste cea a competitorilor, se pare că, neoficial, emisiunea nu mergea atât de bine, acesta fiind de altfel şi unul dintre motivele pentru care a ajuns la final. Dan Capatos a explicat că din luna ianuarie echipa va reveni cu un alt proiect, într-un alt studio, iar staffu-ul discută dacă celor deja angrenaţi li se vor alătura colegi noi sau se va renunţa la serviciile unora dintre ei.

Cine s-a uitat la "Un show păcătos" îşi aminteşte emisiunile în care Oana Zăvoranu a fost invitată, în serial. Bruneta s-a certat cu regretata ei mamă pentru avere, a semnat o împăcare istorică şi a fost cerută în căsătorie de către actualul ei soţ, Alex, printre lacrimi.

Un alt personaj care a făcut spectacol la Antena 1 este Nicolae Guţă. Manelistul a avut o ieşire violentă gravă în platoul emisiunii "Un show păcătos". El şi-a bătut amanta, devenind subiect şi în presa internaţională. Totul a pornit de la ipoteza potrivit căreia iubita l-ar fi înşelat pe Guţă cu fiul Narcisei. Explicaţiile femeii nu au mai contat, căci în secunda următoare ea a fost luată de păr şi pusă în genunchi.

Un alt moment delicat prin care a trecut Dan Capatos cu emisiunea de care se desparte este cel în care o invitată l-a înjurat ca la uşa cortului. Este vorba despre una dintre iubitele lui Costin Mărculescu. Samira a ieşit din emisiune, dar nu înainte de a-i aduce cuvinte jignitoare moderatorului. "Gunoiule, să-ţi fie ruşine, du-te dracu' de împuţit, jegurilor, gunoaie ce sunteţi!", a tunat şi a fulgerat femeia.

Dan Capatos nu a ripostat şi şi-a văzut mai departe de emisiune, iar astfel de momente delicate au tot fost! Prezentatorul a reuşit să treacă cu eleganţă peste ele. Joi seara, anunţul privind tertminarea emisiunii a fost făcut cu vocea stinsă, semn că lui Dan Capatos şi echipei le este extrem de greu că trebuie să renunţe la emisiune.          

Mai multe