Cele mai sexy imagini cu Irina Rimeş, de la ”Vocea României”. Goală în cadă, la debut!

5 iunie 2018 16:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irina Rimeş (26 de ani) a fost desemnată, zilele trecute, jurata emisiunii „Vocea României”(PRO TV), în locul Loredanei Groza, însă nu mulți știu că, la debut, ea a pozat în ipostaze incendiare. Click! vă prezintă imagini fierbinți din videoclipul „Earthquake”, realizat în 2015.

În 2016, Irina Rimeș a lansat piesa „Visele”, cu care a făcut ravagii în topurile muzicale de la noi, și care de altfel i-a și adus celebritatea. Dar Irina a mai avut o încercare de a se face remarcată și în urmă cu 3 ani, când, sub numele de scenă IRRA, a lansat videoclipul „Earthquake”.

Pentru această producție muzicală, Irina Rimeș a filmat goală într-o cadă plină de lapte, etalându-și sânii feciorelnici: „În cadrele cu cada s-au folosit peste 60 de litri de lapte, iar în cadă au mai adăugat și gheaţă carbonică care a produs efectul de fum”, povestea la acea vreme Christian Hillis, cel care s-a ocupat de machiajul artistei.

Artista a colaborat și la show-ul "Fabrica de Staruri", difuzat pe TVR: ”Acolo mi-am făcut mai mulţi prieteni români, care la rândul lor mi-au propus să vin să fac muzică în România. Aici am colaborat cu Mister Z!”, ne-a povestit noua jurată la ”Vocea Românei”. Solista susține că este pasionată de genţi şi de haine şi că muzica este marea ei dragoste.

Mai multe