Cele mai sexy poze cu Aida Parascan. Doamna «MasterChef» nu mai are nevoie de sutien

10 octombrie 2018 18:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gata, s-a rupt lanțul ghinioanelor pentru Aida Parascan (38 de ani), fosta câștigătoare a emisiunii ”Masterchef”, de la PRO TV, din anul 2013. După cum se știe, de-a lungul timpului, aceasta a trecut prin mari necazuri.

I-a ars apartamentul, în incendiu şi-a pierdut banii câștigați la concurs, dar și cățelul, apoi a dat chix cu afacerea ei în domeniul culinar și a încercat să își crească singură cei trei copii. Totuși, Aida este un exemplu de curaj, pentru că în ciuda tuturor relelor, ea a reușit sa fie mereu cu fruntea sus şi să o ia de la capăt cu zâmbetul pe buze. Iată că în prezent, frumoasa șatenă se bucură de o mare reușită, căci este prezentatoarea emisiunii "Chef de vedetă", de la TVR 2, dar și de simpatia publicului masculin.

După ce și-a mărit bustul, «doamna Masterchef» a mai slăbit și și-a schimbat şi garderoba, optând pentru ținute super sexy. Marți, aceasta a fost prezentă la evenimentul de lansare a noului model Jeep Wrangler și a făcut furori. Nu a ezitat să se fotografieze cu mașina superbă, în valoare de peste 40.000 de euro și cu peste 200 de cai putere sub capotă. "Am carnet de mulți ani și conduc o mașină mică, dar cred că aș avea nevoie de una mai mare. Ar fi ideal un astfel de jeep, aș ieși la plimbare cu cei trei copii ai mei", ne-a spus Aida!

Mai multe