Celia îşi pune în pericol cariera. Ce o opreşte pe artistă să se întoarcă pe scenă

12 ianuarie 2015 11:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când a devenit mămică, priorităţile Celiei (29 de ani) s-au schimbat brusc. Solista, care a născut în urmă cu opt luni în Australia, este foarte ataşată de băieţelul ei, Angelo, de care recunoaşte că se departe cu greu chiar şi pentru câteva minute.

Celia face dezvăluiti uluitoare. Proaspăta mămică este atât de îndrgostită de fiul ei, încât nu a găsit până acum o soluţie să fie alături de el şi să se întoarcă şi la muncă. Deşi a lansat o piesă nouă pe care a promovat-o în ţară, solista este în permanenţă lângă micuţul ei şi mai puţin pe scenă, în concerte. 

"Ştiu, toate pozele mele sunt cu cel mic .... Dar ... nu mă pot dezlipi de puiul meu, nu am idee nici cum o să îl las să plec la muncă. Mă întreb cum stau mămicile departe de puiuţi, căci mie mi s-ar topi inima de dor!Plus că ... Doamne, cresc atât de repede ... Îmi vine să îl ţin în braţe NON stop ... Să îl pup, să îl ţin la inima mea, să nu pierd nicio secundă, căci perioada când sunt bebeluşi trece atât de repede!", le-a mărturisit artista admiratorilor ei de pe pagina de socializare.

Artista s-a stabilit în Australia în februarie 2013, unde a plecat alături de cel care i-a devenit soţ, Ardeli, un om de afaceri australian. În mai 2013, cei doi şi-a oficializat relaţia în cadrul unei ceremoni restrânse, la care, din nefericire, rudele şi prietenii din România ai Celiei nu au putut participa.

Celia a povestit că ea şi Ardeli îşi doresc încă un copil, dar vor mai aştepta doi ani. Până atunci, cântăreaţa vrea să se dedice carierei: "În 2015, vreau să revin pe scenă. Anul acesta este dedicat lui bebe", declara anul trecut artista imediat după ce a născut.

Mai multe