Celia va deveni mamă pentru a doua oară! Cântăreața este din nou însărcinată

14 octombrie 2021 21:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celia urmează să devină din nou mamă peste doar câteva luni, însă a fost discretă în declarațiile privind sarcina.

Celia urmează să devină mămică pentru a doua oară. Artista este din nou însărcinată, iar ea cu soțul ei, Ardeli Ancuța, se pregătesc să-ș mărească familia în curând. Cei doi mai au împreună un băiețel de 7 ani.

Cântăreața ar fi însărcinată deja în luna a cincea, iar micuțul ar urma să se nască la începutul anului viitor. Aceasta a decis însă să țină secretă sarcina, cel mai probabil pentru a se asigura că totul este în regulă, nu există probleme, iar bebelușul este sănătos.

„Nu pot să vorbesc, acum, dar mulțumesc pentru felicitări”, a spus Celia pentru Fanatik.ro atunci când a fost întrebată de sarcină.

Decizia de a fi discretă vine și pe fondul pierderii unei alte sarcini, în urmă cu trei ani. Cântăreața a fost extrem de afectată atunci, iar în urma acestei drame a suferit și de depresie, mai ales că ea și partenerul său își mai doreau un copil. Acum iată însă că visul li s-a îndeplinit.

„Acest copil a venit într-un moment greu pentru soțul meu, atunci când el și-a pierdut tatăl, dar nu știu de ce s-a răzgândit (n.r.- copilul) și s-a gândit că trebuie să meargă într-o lume mai bună. În prima luna (n.r.- de la pierderea sarcinii) mi-a fost extraordinar de greu și am plecat în Australia. Nu aș fi putut să rămân aici”, spunea ea într-o emisiune TV acum ceva vreme.

Mai multe