Cezar Ouatu, cu piciorul epilat

13 februarie 2015 9:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aţi ghicit cărui mascul îi aparţine piciorul proaspăt epilat din imagine? Numele lui este Cezar Ouatu (34 de ani) şi s-a epilat pentru a interpreta un rol feminin, în producţia “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Contratenorul Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision în 2013 a publicat, de curând, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care lasă să se înţeleagă clar că, în poza cu pricina, este chiar piciorul lui epilat. “Deci... m-am epilat..., arta cere sacrificii :)))”, a scris artistul, amuzat, pe reţeaua de socializare.

Cezar Ouatu şochează din nou

Gestul artistului a fost făcut pentru a interpreta un rol feminin în cadrul emisiunii de la Antena 1. Reacţia prietenilor virtuali a venit în scurt timp: „Ooo, ce picior!”, „Nuuu, nu face din astea...”, au scris fanii, pe Facebook. Şi asta nu e prima ispravă de acest gen a artistului, el fiind un împătimit al saloanelor de înfrumuseţare. Cezar Ouatu şi-a schimbat, în luna ianuarie, vechea frizură într-una modernă.

Cezar Ouatu, Locul 13 la Eurovision, în 2013

Interpret român de operă, pop-operă şi pianist, Cezar Ouatu este reprezentantul României din anul 2013, de la Eurovision, cu piesa „It's my life”, care a ocupat locul 13, cu 65 de puncte.

Mai multe