Cezar Ouatu, în lacrimi! Artistul s-a ambiţionat şi a reuşit o adevărată performanţă

24 iulie 2015 22:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoţii uriaşe pentru Cezar Ouatu la "Splash!". Artistul a trecut prin diferite stări până să execute săritura în piscina olimpică. La antrenamente a avut surpriza să o întâlnească pe mama lui, Maria, care a venit să-l susţină, iar înainte de a executa numărul lui în faţa juraţilor a început să plângă ca un copil. Un clip l-a emoţionat atât de puternic, încât a izbucnit în lacrimi.

Cezar Ouatu şi-a învins vineri seara  frica pe care o avea de apă. El a acceptat provocarea de a sări de la platforma de cinci metri. A făcut un salt înainte, însă înainte de a-şi lua inima în dinţi, a izbucnit în lacrimi.

El a vizionat un filmuleţ cu tatăl lui, care l-a emoţionat profun. Prezentatoarea Diana Munteanu abia şi-a stăpânit şi ea lacrimile.

 "Dacă el mă veghează de la o înălţime aşa de mare, înseamnă că şi eu pot să sar de la cinci metri", a spus Cezar Ouatu la "Splash! Vedete la apă".

În urmă cu cinci ani, Florin Ouatu, prim- flautist la Filarmonica din Ploieşti, a decedat la vârsta de 61 de ani. Tatăl artistului a făcut infarct în timp ce el se afla pe scenă. Nici acum, interpretul de pop-operă nu a depăşit tragedia.

Mai multe