Cezar Ouatu, la «X-Factor Marea Britanie». Ce şanse are la premiul de 1 milion de lire

19 septembrie 2018 18:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Contratenorul Cezar Ouatu (38 de ani) a devenit cunoscut în 2013, când a reprezentat România la Eurovision cu piesa pop opera, "It's my life”, compusă de Cristian Faur. Prestația sa, din Malmo, Suedia, i-a adus doar locul 13. Și-a dorit mai mult, așa că în prezent este concurent la «X-Factor» din Marea Britanie, unde s-a prezentat ca un adevărat profesionist, în fața unui juriu exigent.

Cezar Ouatu, la «X-Factor Marea Britanie»!. Solistul a dat lovitura, în calitate de concurent, la «X-Factor» din Marea Britanie, prima sa prestație muzicală fiind apreciată de jurații Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson. El a povestit cum a ajuns să se se înscrie la această competiție cu miză mare: un milion de lire sterline: ”Totul a plecat de la un pariu pe care l-am pierdut și porunca în urma acestuia a fost să mă înscriu pe aplicația respectivă, la întâmplare. Apoi am luat-o în serios”, a dezvăluit Cezar Ouatu, la Antena 1. A folosit adresa şi numărul de telefon ale prietenului său din Londra şi după puţin timp a primit un mail de confirmare: ”Aștept să fiu anunțat când va fi difuzată ediția în care am participat”, a mai spus el, plin de emoții, dar și de speranță că această participare îi va aduce un mare succes pe plan internațional.

Cezar Ouatu, la «X-Factor Marea Britanie». Prima audiţie a fost spectaculoasă

Contactat telefonic, contratenorul ploieştean a declarat pentru ”Adevărul” : ”Am vrut să cânt şi în altă parte, nu doar în România”. Acesta a mai precizat că nu poate oferi mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în timpul emisiunii, fiind încă sub puterea unui contract de confidenţialitate. Cezar a mărturisit că prima audiţie a fost spectaculoasă, ”mai mult decât un golden buzz”. Concursul «X Factor» Marea Britanie este difuzat în rețeaua de televiziune ITV.

Mai multe