Cezar Ouatu, mai trist ca niciodată: ”Îmi rămân multe regrete” FOTO/VIDEO

21 mai 2015 9:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cezar Ouatu (34 de ani) suferă enorm după pierderea tatălui. Artistul şi-a amintit cu tristeţe că astăzi, 21 mai, se împlinesc cinci ani de la moartea părintelui său, flautistul Florin Ouatu.

Artistul a publicat, pe contul său de Facebook, un mesaj emoţionant pentru tatăl său care s-a stins din viață în anul 2010.

“21 mai... O zi plină de nostalgie pentru mine când mă gândesc cât de repede s-au risipit toţi aceşti ani de când am pierdut un mentor, un prieten, un consilier , un tată!!! Îmi rămân multe regrete chiar dacă încerc să cred că el se bucură de acolo de sus şi vede tot ce fac... Atât de mult s-ar fi bucurat de «Te cunosc de undeva», de «Eurovision», de tot ce e mai frumos în viaţa mea!!! Nimic nu este întâmplător! Oricum ar fi, sunt mândru de a fi un Ouat"u" veritabil !!! Rămân în minte cu privirea lui blândă, umorul, geniul muzical, omul erudit şi mai ales iubirea enormă pe care mi-o purta!!! Avea o vorbă «Tu eşti prelungirea mea». Te iubesc, tată, oriunde eşti şi câte s-ar spune despre suflet şi spirit, mie tot îmi lipseşti tu, să stăm la o vorbă, să mă emoţionez văzându-te în primul rând la concertele mele cu lacrimi în ochi!!!”, a scris Cezar Ouatu, pe rețeaua de socializare.

Tatăl lui Cezar Ouatu, flautistul Florin Ouatu, s-a stins din viaţă la vârsta de 61 de ani, în urma unui atac de cord.

Mai multe