Chef Florin Dumitrescu, lună de miere de patru zile - EXCLUSIV
După nuntă, sunt mai îndrăgostiţi ca înainte. Drept dovadă, au lăsat-o pe fetiţa lor, Ava, pe mâinile bunicilor, şi au fugit într-o scurtă lună de miere. 4 zile, chef Florin Dumitrescu şi Cristina s-au iubit cu foc în Palma de Mallorca.
Florin Dumitrescu (26 de ani) şi Cristina (33 de ani) n-au reuşit să plece într-o lună de miere ca la carte, dar au evadat câteva zile în Spania. „Am fost în Palma de Mallorca. Am avut parte de câteva zile de vacanţă, doar eu şi soţia mea, fără Ava. O putem numi miniluna de miere”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Florin Dumitrescu.
Vacanţa n-a fost pregătită din timp, dar asta a făcut-o şi mai plăcută. „Pe Ava am lăsat-o cu bunicile, în ţară. Ne-am hotărât cu o zi înainte să plecăm. Sâmbătă am făcut rezervările şi duminică am ajuns. Am avut foarte multă treabă în ultima vreme, sunt foarte prins cu noul proiect, «Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor» (Antena 1), pentru care organizăm şi preselecţii weekendul acesta, la 12 şi 13 iulie, aşa că ne-am decis pe ultima sută de metri”, a mai spus chef Florin.
Sejurul a fost cu adevărat romantic: „A fost o vacanţă destinată relaxării, nicidecum shoppingului. Nici măcar suveniruri nu am cumpărat. După căsătorie suntem şi mai îndrăgostiţi, şi mai atenţi unul cu celălalt. Mai nou, folosim apelativele «soţul meu drag» şi «soţia mea dragă»”.
Florin şi Cristina au petrecut patru zile într-un hotel situat chiar pe plajă, în Portixol. „Ne-a plăcut foarte mult plaja de la Es Trenc, de unde ne-am întors cu un kg de sare cules manual. Restaurantele din Mallorca mi s-au părut sub nivelul unora din Bucureşti, însă pot să spun că am învăţat de la un localnic nişte trucuri pentru un aioli perfect”, ne-a mai spus Florin.
S-a mutat cu tot cu colegi la Antena 1
Cei trei chefi care au făcut senzație timp de patru sezoane la “MasterChef” (PRO TV) au acceptat o nouă provocare la Antena 1. Din toamnă, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor juriza “Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor”, cel mai așteptat show culinar, care pune la bătaie un premiu de 80.000 € și un contract cu un restaurant de top din București.