Cheloo s-a supărat şi trăieşte ca la sat

25 octombrie 2014 20:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

De 20 de ani încoace face rime şi acuză sistemul în melodiile trupei Paraziţii, cu care a lansat, în total, 17 albume. Băiatul dur Cheloo, pe numele lui adevărat Cătălin Ştefan Ion (36 de ani), a plecat din Capitală să caute inspiraţie într-un colţ de Rai din Breaza. Fotoreporterii Click! i-au dat însă de urmă.

Nu prea i-a surâs norocul în ultima vreme, însă îşi varsă nervii şi necazurile în versuri compuse pe ritmuri hip hop. În ultimul an, celebrul rapper Cheloo a tot bătut drumul tribunalelor, după ce s-a trezit cu un proces deschis de DJ-ul Dan Apetria, care l-a acuzat pe solist că l-a bătut de l-a nenorocit.

În plus, nici în cariera TV lucrurile nu au mai stat pe roze pentru el, căci Cheloo a fost înlăturat din juriul „X Factor”, după deja celebrele remarci homofobe la adresa concurentului Paolo Lagana (n.r. – momentul s-a petrecut în ianuarie 2014). Scârbit, probabil, de showbizz-ul autohton, artistul a plecat încotro a văzut cu ochii şi a nimerit în localitatea prahoveană Breaza, unde şi-a găsit o frumuseţe de casă. Fotoreporterii Click! i-au găsit cuibuşorul, însă în momentul în care au fost făcute pozele, Cheloo nu şi-a făcut apariţia în bătătură.

Casa este modestă, retrasă, însă are parte de o privelişte care îţi spală creierii şi îţi linişteşte sufletul. Exact de ce avea nevoie băiatul dur din Bucureşti. În plus, umblă vorba prin Breaza că rapper-ul s-ar fi apucat şi de afaceri, având, împreună cu prietenul artist Mark One, o sală de fitness în centrul localităţii.

Şi alte vedete au case la ţară!

- Andreea Marin (39 de ani) şi-a construit, în urmă cu 10 ani, o casă în comuna Telega (judeţul Prahova). Fosta „Zână” se refugiază acolo ori de câte ori are ocazia, alături de familia ei. 

- Bebe Cotimanis (59 de ani) adoră să se relaxeze la casa lui de la Periş (Ilfov), unde a amenajat o adevărată fermă. „Am 34 de găini la ţară”, spune actorul, cu mândrie.

- Andreea Esca (42 de ani) deţine o casă de vacanţă tradiţională la poalele munţilor Făgăraşi, în localitatea Porumbacu de Sus (judeţul Sibiu).

Mai multe