Cheloo și Antonia, replici dure: ”Nu există să nu comenteze cineva ceva despre o fată”

14 aprilie 2018 14:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cunoscut pentru sinceritatea sa atunci când își expune părerile, Cheloo a avut de această dată o replică tocmai de la colega sa de la pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4”, Antonia.

O tânără cunoscută în industria muzicală din România vine la ”The Four – Cei 4” cu gândul de a obține un scaun, dar și confimarea pentru ceea ce face. ”Am venit pentru a le demonstra celor care mi-au închis ușile în față că s-au înșelat. Am lansat anul acesta prima mea piesă, am lucrat și eu pe ea și pe textul ei”, a spus tânăra artistă. 

Cu toate acestea, Cheloo nu s-a arătat impresionat de videoclipul lansat de aceasta. ”Nimic neobișnuit, ca tine sunt multe fete, toate lumea se bate cu perne în videoclip, o să fac și eu asta”, a remarcat malițios Cheloo. ”E genul de artistă de care piața românească muzicală e saturată, nu mai avem nevoie, ne-am săturat. Ce are de arătat, unde e personalitatea? Așa ajung multe fete să facă featuring-uri: <Mama, ce bună e...>”, a adăugat apoi juratul.

Imediat însă, Antonia i-a luat apărarea concurentei replicând: ”Nu există să nu comenteze cineva ceva despre o fată doar pentru că are grijă la aspect, haine, machiaj, păr sau tocuri!”.

Mai multe