Chirilă şi fiul lui Arşinel, amorezaţi de Esca în liceu

1 octombrie 2017 20:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tudor Chirilă a fost în formă duminică, la emisiunea “La radio cu Andreea Esca”, difuzată la Europa FM, şi a scos la lumină câteva secrete care au făcut-o să roşească pe ştirista de la PRO TV. Pe vremea când era în clasa a VII-a, solistul o iubea în secret pe Andreea, cu doi ani mai mare decât el şi cu iubit de clasa a XI-a.

Iată că şi Andreea Esca (45 de ani) poate fi luată prin surprindere în propria-i emisiune, de la radio. Vedeta a aflat, după trei decenii, că Tudor Chirilă (43 de ani) a fost amorezat nebuneşte de ea şi că suspina de fiecare dată când o vedea pe holurile liceului Gheorghe Lazăr.

“Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârful cu Dor, o tabără de ski, şi... Andreea Esca era foarte frumoasă în clasa a IX-a. Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a, dacă vrea ea să va dea numele lui. Vă daţi seama, cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie...”, a povestit duminică, emoţionat, Tudor Chirilă. 

Vizibil copleşită de mărturisirile juratului de la “Vocea României”, Andreea Esca a încercat să schimbe subiectul şi nu a venit cu completări despre iubitul oficial, dintr-a XI-a.

Iar asta pentru că respectivul norocos nu e un anonim, ci fiul unei personalităţi de la noi. Este vorba despre Bogdan Arşinel, fiul actorului Alexandru Arşinel, cu care Esca s-a iubit timp de trei ani. Cei doi au fost daţi în vileag chiar de Arşinel, într-un interviu pentru ziarul “Ring”.

“Erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 metri, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă, aşa cum fiecare am avut în tinereţe. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, povestea Arşinel.

Mai multe