Christian Sabbagh este tătic pentru a patra oară! Iulia a născut un băiețel

15 octombrie 2018 8:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Christian Sabbagh este din nou tătic! Iulia, soția sa, a născut duminică noapte, 14 octombrie, un băiețel. Evenimentul a fost transmis live, pe Facebook.

Iulia a mers, ieri, la un control medical de rutină însă doctorii i-au transmis că trebuie să se interneze întrucât va trebui să nască dintr-o clipă în alta. 

„Vreau să vă spun că mămica este sănătoasă. Băiețelul este sănătos. Uitați-vă cum arată la nici opt ore, nouă ore de la naștere. Anais e bucuroasă foc pentru că își vede fratele”, a spus Christian Sabbagh, într-un live pe Facebook. „Bebe nu a mai putut aștepta și că își dorește să își cunoască surioara, să-și cunoască tatăl, mămica și, așadar, a venit pe lume”, a zis și Iulia, soția lui Christian Sabbagh, la doar câteva ore după ce a născut un băiețel.

Christian Sabbagh mai are trei copii, pe Jasmine Anne Marie Sabbagh, pe Eduard Sabbagh și pe Anais, fetița lui născându-se anul trecut, pe 7 martie. El s-a căsătorit cu Iulia, o fată cu 19 ani mai mică decât el, anul trecut, în luna martie. 

Mai multe