Christian Sabbagh pleacă de la pupitrul ştirilor. Cine îl va înlocui

17 octombrie 2015 17:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chrstian Sabbagh a renunţat la locul său de la pupitrul Ştirilor Kanal D, pe care le prezenta de luni până vineri, şi va avea o altă emisiune, una de investigaţie, "Sabbagh în acţiune". Prezentatorul va fi înlocuit de Simona Pătruleasa, care s-a aflat până acum la cârma jurnalului din weekend.

Christian Sabbagh, care prezintă ştirile de cinci ani, va pleca de la pupitru pentru a se ocupa de emisiunea sa, "Sabbagh în acţiune". Pe lângă asta, el va trece la jurnalul de weekend, care era prezentat până acum de Simona Pătruleasa. Bruneta va fi noua prezentatoare a Ştirilor Kanal D din timpul săptămânii. 

„Din 2010, intru în fiecare seara, cu excepția weekendului, în casele dumneavoastră și vă mulțumesc pentru atenția pe care mi-ați acordat-o. Acum pregătesc însă o nouă emisiune cum n-ați mai văzut la televiziunile din România. Voi prezenta cazuri extrem de importante, imagini spectaculoase în premieră, mă voi implica în acțiuni riscante și voi încerca să-i ajut pe toți cei care sunt terorizați, înșelați și mințiți de toate aceste rele care amenință să pună stăpânire pe noi.”, a povestit Sabbagh, în ediţia de vineri a jurnalului de seară, conform paginademedia.ro.

El a explicat că noua sa emisiune îi va ocupa mult timp, aşa că a decis că e mai bine să se retragă de la cârma Ştirilor din timpul săptămânii. 

„Pentru un proiect de o asemenea anvergură, așa cum este Sabbagh în acțiune, este nevoie de timp. Tocmai de aceea, colega mea Simona Patruleasa îmi va lua locul la principalul jurnal al zilei. Mi-e însă foarte greu să mă despart de tot de dumneavoastră, așa că ne vom revedea weekend de weekend la știri", a completat Sabbagh. 

Mai multe