Cine a avut ideea ca solistul Carla's Dreams să aibă fața pictată

8 ianuarie 2016 11:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carla's Dreams a stârnit controverse şi i-a făcut pe mulţi să se întrebe cine este cel care se ascunde în spatele măştii, încă din 2013, de când a apărut în România cu piesa "POHUI", cântată în colaborare cu INNA.

Click! v-a arătat, deja, că, în spatele măştii, se află Andrei Ţăruş, fost membru al trupei "In Quadro". După ce a părăsit trupa din care a făcut parte, alături de prietenii lui a pus bazele proiectului Carla's Dreams, cu care s-a făcut remarcat şi la noi în ţară.

Interesant este faptul că, ideea feţei colorate şi a măştii, îi aparține soţiei lui Andrei, Nalea Monica, o prosperă femeie de afaceri. Aceasta s-ar fi gândit că, pe lângă vocea impresionantă a solistului, ar prinde bine şi puţin mister, pentru ca toată lumea să se întrebe despre identitatea celui care cântă.De când a colaborat cu Inna, solistul a mai avut parte de multe colaborări cu Loredana Groza şi Delia. Potrivit unor surse apropiate celor doi, s-ar fi căsătorit în 2010 şi deja sunt părinţi.

Monica are studii economice şi a absolvit Universitatea in Olanda. Aceasta ar conduce o companie de turism pe care a fondat-o. Tânăra ar fi cea care îşi sprijină soţul din toate punctele de vedere şi ar fi prima care ascultă şi piesele trupei dându-şi apoi OK-ul. În plus, cei doi ar apărea foarte des împreună la evenimentele din Moldova, acolo unde el nu poartă mască. S-ar părea că proiectul Carla's Dreams va reveni cât de curând cu o nouă surpriză muzicală, după ce a lansat videoclipul piesei "De ce" în octombrie 2015.

Mai multe