Cine a determinat-o pe Maria Ciobanu să rămână pe scenă și la aproape 80 de ani

4 iulie 2017 11:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

De 60 de ani, Maria Ciobanu își încântă publicul cu melodiile sale și deși are aproape 80 de ani, ciocârlia muzicii populare românești spune că n-are de gând să se retragă de pe scenă și va continua să cânte atât cât o vor mai ține puterile.

Milioane de români o iubesc și îi ascultă cântecele și tot aceștia sunt motivul pentru care artista nu vrea să se retragă: „Nu o să mă retrag pentru că nu mă lasă publicul. Mai sunt colegi care spun «că Maria a zis că nu știu de câte ori se retrage, dar nu se mai retrage.» Dacă publicul mă dorește?”, a spus Maria Ciobanu pentru o emisiune a postului de televiziune Kanal D.

Maria Ciobanu rareori a vorbit despre viața sa personală, dar a recunoscut că de departe, cea mai grea povară pe care o are pe suflet este faptul că viața a determinat-o să trăiască departe de copiii ei. Care este secretul longevității sale artistice? De când se știe, Maria Ciobanu a vrut să fie o persoană echilibrată pentru a face față diferitelor obstacole:

„Nu beau, nu fumez, nu mănânc mult ca să nu mă îngraș, încerc să mă echilibrez. Am mare bucurie că sunt a voastră Mărie. Când am să plec din lume, nu o să iau nimic cu mine”, a spus cântăreața pentru sursa citată.

Mai multe