Cine a luat al doilea Golden Buzz la Românii au talent. Andi Moisescu a fost fascinat

3 martie 2018 9:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Încă o trupă de street dance l-a dat pe spate pe Andi Moisescu. Mereu fascinat de tinerii talentați la dans, prin execuția perfectă a unor mișcări amețitoare, Andi nu a ezitat să le dea băieților din trupă cel de-al doilea Golden Buzz xare i-a trimis direct în finală.

Ripperz Crew sunt o trupă de break dance formată din trei băieți, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, originari din București și Chișinău. Le-au trebuit 11 ani de antrenament intens pentru a se perfecționa, dar toată munca lor a dat roade.

Povestea de viață a fiecăruia dintre ei este impresionantă, niciunuia nu le-a fost ușor să-și croiască un drum de parcurs, au dansat pe străzile Romei pentru a strânge bani, iar în cele din urmă, au decis să-și încerce norocul la „Românii au talent”.

Nu doar Mihaela Rădulescu este pasionată de dans. Andi Moisescu a promis cândva că va face tot ce-i stă în putință pentru a-i ajuta pe tinerii dansatori, de orice gen sau subgen, să se lanseze, să devină faimoși. Cum Ripperz Crew l-a impresionat, Andi a avut la sfârșit o surpriză care i-a șocat. „Cred că 11 ani au fost suficienți. Momentul vostru a sosit”, le-a spus Moisescu și le-a dat Golden Buzz-ul norocos.

Mai multe