Cine a părăsit emisiunea "Bravo, ai stil!"

16 aprilie 2017 12:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost o seară a emoţiilor la "Bravo, ai stil". Două concurente au tremurat la propriu cu gândul că vor pleca acasă,sâmbătă seară. Laura si Petronela au fost propuse pentru eliminare, dar decizia finală a aparţinut publicului care a votat pentru ca una dintre ele să rămânăîn competiţie.

Ca în fiecare ediţie, publicul a fost cel care a decis verdictul, prin vot, iar rezultatul a fost unul total surpinzător. Petronela (dreapta) a stâns 4.6% din voturi, in timp ce Laura a adunat doar 1.2%. Cea din urmă a parasit competitia, după un parcurs scurt. Juraţii s-a umirat că cei de acasă au salvat-o pe Petronela.

"Mie mi se pare că Petronela se transformă într-o nouă Andreea, fosta concurentă din sezonul I. La fiecare gală este propusă pentru eliminare de către colege, dar mereu este salvată de către public”, a fost reacţia Ralucăi Bădulescu după ce a aflat verdictul. "Le doresc concurentelor rămase multă baftă, spor iîn competiţie şi să fie puternice”, a spus Laura, după ce şi-a luat rămas bun de la adversarele ei.

Mai multe