Cine a părăsit Ferma vedetelor. Duelul a fost câștigat prin abandon

5 aprilie 2018 23:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

În ediția difuzată joi, 5 aprilie, la Ferma vedetelor, duelistele Patrizia Paglieri și Tania Popa au avut parte de probe care le-au solicitat cu adevărat toate aptitudinile. Duelul a început într-un mod dezechilibrat, deoarece Patrizia a renunțat imediat la prima probă deoarece risca să nu-și mai poată folosi încheietura uneia dintre mâini pentru mai multe luni.

Actrița Tania Popa a luptat cu adevărat pentru șansa de a continua cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro, câștigând în fața Patriziei. Dacă la prima probă,au trebuit să se tragă de o funie pentru a pune ouă într-un coș, runda a doua a fost puțin mai dificilă, iar Patrizia a simțit că și-a atins limitele, astfel că a abandonat.

Tania Popa a fost cea care a câștigat duelul, rămânând în concurs, luptând în continuare pentru premiul cel mare. Tania Popa a devenit concurentă de puțin timp, fapt care a favorizat-o deoarece nu a fost expusă la atâta tensiune sau extenuare continuă.

Concurentul precedent care a fost eliminat din concurs a fost Dj Wanda. Ea a rămas foarte puțin în concurs. ”Nu sunt tristă pe nimeni. Sunt împăcată cu mine”, a transmis Wanda la ieșirea din emisiune. 

Mai multe