Cine a plecat acasă după a doua gală "Bravo, ai stil!"

5 septembrie 2016 7:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rândurile se strâng, dar şi pretenţiile juraţilor cresc! Duminică seară (4 septembrie), Iulia Albu, Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu au mai făcut o eliminare. O altă tânără aspirantă la marele premiu de 100.000 de lei şi o carieră în televiziune a părăsit competiţia în lacrimi.

Deşi a investit mult în imaginea ei, tânăra care nu a reuşit să-i convingă pe juraţi că merită să meargă mai departe este Daniela. Ea a fost eliminată după decizia unanimă a celor trei juraţi. Aceştia i-au făcut recomandări de care se pare că concurenta nu a ţinut cont.  

"Daniela a fost mult mai puţin flexibilă. Noi toţi nu am mai luat în calcul neapărat şi prestaţia din punct de vedere estetic, ci ne-a interesat cum se adaptează fetele, se transformă şi îşi ies din zona de confort”, a spus Maurice Munteanu.

Raluca Bădulescu a pus însă punctul pe "i" şi a punctat fix ce a nemulţumit-o la Daniela. “Nu este suficient să avem doar haine foarte scumpe, ci trebuie să îndrăznim puţin mai mult!”.

Comentariile juraţilor au făcut-o pe concurentă să izbucnească în lacrimi. Ea a părăsit competiţia şi a pierdut şansa de a-şi face o carieră în televiziune. În acest moment, opt concurente au mai rămas să-şi dispute marele premiu de 100.000 de lei.   

Cine este Daniela

Concurenta care a părăsit gala are 37 de ani şi este din Ploieşti. Tânăra locuieşte ăn Capitală şi are o fetiţă. A terminat Facultatea de Drept şi a recunoscut că face eforturi să fie pe gustul juraţilor. Se pare că ăncercările ei au dat greş, căci ea a fost eliminată duminică din concurs. 

Mai multe