Cine a prins buchetul la nunta Andreei Bălan. E tot o cântăreaţă

16 septembrie 2019 10:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a chefuit până în zori la nunta Andreei Bălan. Cântăreaţa s-a căsătorit religios cu actorul George Burcea şi a făcut şi botezul micuţei Clara. Naşii mirilor au fost Aurelian Temişan şi soţia lui Monica Davidescu, petrecerea fiind o reuniune a artiştilor. Mulţi colegi de breaslă ai solistei, printre care şi colega ei de trupă Andreea Antonescu, i-au fost alăuri artistei în ziua cea mare.

Nunta Andreei Bălan și a lui George Burcea a fost una încărcată de emoție, având în vedere că cei doi au ales să unească două evenimente importante într-unul singur, nuntă şi botez în paradis. Astfel, nu au sărbătorit doar cununia religioasă, ci și creștinarea Clarei, fetița cea mică a cuplului. La finalul serii, Andreea Bălan a strâns pe ringul de dans fetele nemăritate pe care le-a provocat să se întreacă în prinderea buchetului.

Poziţionată în primul rând , chiar la mijloc, Lora s-a trezit cu florile în braţe, fiind felicitată de Andreea Bălan. A urmat scoaterea voalului de la protagonista serii şi aranjarea viitoarei mirese.

Lora a divorţat în urmă cu 5 ani

Aflată în mijlocul unei relaţii stabile cu tour managerul ei, Ionuţ Ghenu, Lora a primit cu bucurie voalul şi buchetul.Conforma tradiţiei, cântăreaţa ar urma la altar, ea mai fiind căsătorită în trecut. 

Lora a divorţat de Dan Badea în toamna lui 2014. cei doi au convenit de comun acord să pună capăt mariajului de doar doi ani în cabinetul notarial. Separarea a fost una anunţată, cântăreaţa declarând public că mariajul ei se afla pe butuci de mai mult timp. La ieşirea de la notar, aceasta a declarat că a pierdut un soţ, dar a câştigat un prieten pe viaţă.Dan Badea şi-a refăcut viaţa cu Mădălina, care i-a dăruit în urmă cu doar câzeva luni şi un băieţel. 

Citeşte şi:

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă la nunta din toamnă cu George Burcea

Ce rochiță de prințesă a purtat fiica Andreei Antonescu la nunta Andreei Bălan!

Mai multe