Cine au fost nași la cununia religioasă a Oanei Zăvoranu

25 octombrie 2017 23:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu a mărturisit că nu ar fi putut să facă pasul cel mare, acela de a-și uni destinul cu al bărbatului pe care-l iubește, fără a-l avea alături pe cel pentru care are un respect deosebit și îl consideră într-adevăr, un părinte spiritual.

Nașii de cununie ai Oanei și ai soțului său au fost Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela. „Eu îmi doream foarte mult ca să-mi fie naș Silviu”, a mărturisit Oana Zăvoranu în cadrul unui interviu exclusiv pentru „Agenția VIP”.

Ea n-ar fi făcut această dezvăluire dacă nu ar fi fost dată de gol chiar de către soțul său, Alex. Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii pentru care a oferit interviul, a povestit că atunci când a vizitat clinica medicală a Oanei, soțul ei a salutat-o pe soția lui Prigoană (care se afla în acel moment de față), cu apelativul „nașă”. În acest fel, secretul Oanei a fost dezvăluit, dar nu regretă, atât timp cât și-a dorit atât de mult ca Prigoană să-i fie părinte spiritual și să o însoțească la altar în cel mai important moment din viața ei.

Alături de soțul său, Alex, Prigoană a fost cel care a determinat-o pe Oana să se cunune religios: „Oana Zăvoranu în biserică, e ceva greu de imaginat, dar se poate pentru că și ea se emoționează, și ei poate să îi curgă o lacrimă. Am simțit nevoia să fiu unită cu Alex și în fața lui Dumnezeu."

Prigoană este, de altfel, renumit pentru numărul impresionant de fini, 54 în total, după cum a afirmat chiar el în interviu, toți, de diferite naționalități și religii. A avut însă ceva probleme când a trebuit ca finii să-i pupe mâna, așa cum cere obiceiul. Zăvo a mărturisit că Prigoană și-a tras înapoi mâna, fiindcă nu i se pare potrivit ca o femeie să pupe mâna unui bărbat, dar a fost suficientă o privire serioasă a Oanei, pentru ca Silviu să cedeze.

Mai multe