Cine cântă la Claudia Pătrăşcanu în casă? Cocoşul sau găina?

31 mai 2016 8:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au avut o nuntă ca-n poveşti. Cei doi s-au cununat religios sâmbătă (28 mai) la o biserică din Bolintin Vale, iar înainte de a intra în lăcaşul sfânt, bruneta a făcut declaraţii surprinzătoare despre cine este şeful la ea în casă. Îmbrăcată într-o superbă rochie albă cu aplicaţii, mireasa a fost extrem de emoţionată pe toată durata evenimetului şi cu greu şi-a stăpânit lacrimile în timpul ceremoniei.

Claudia Pătrăşcanu şi-a îndeplinit unul dintre cela mai arzătoare visuri. Bruneta a îmbrăcat rochia de mireasă şi a ajuns în faţa altarului cu Gabi Bădălău. Îniante de a-i jura credinţă, bruneta, care i-a dăruit fostului crai de Doroibanţi, un băieţel, a mărturisit că este o soţie supusă. "O să-l las pe el să mă calce în biserică, pentru că aşa este normal! În casă, trebuie să cânte cocoşul, nu găina!", a spus Claudia emoţionantă înainte de ceremonei.  

Claudia şi Gabi au devenit părinţii unui băieţel superb, în vârstă de un an şi jumătate, care le seamănă leit. Cei doi s-au cununat anul trecut la Sfântul Valentin, şi tot atunci l-au creştinat şi pe micuţul Gabriel Alexandru.

Mai multe