Cine crede Dan Negru că este vinovat pentru scenele erotice de la Balul Bobocilor din Cluj

26 octombrie 2017 11:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Balul bobocilor din Cluj i-a atras atenția și lui Dan Negru care a lăsat un mesaj pe contul personal de Facebook în care a criticat atât direcțiunea unităților de învățământ, cât și acțiunea elevilor implicați în acest scandal.

Prezentatorul TV nu și-a putut stăpâni sentimentul de furie cu privire la acest eveniment și a unităților de învățământ care cheltuiesc bani consistenți pentru un simplu bal.

„Banana de la balul de bobocilor e vedeta zilei. În fiecare toamnă primesc oferte să prezint baluri de boboci deși nu sunt un moderator ieftin. La balurile de boboci de fitze din toată țara se cheltuiesc zeci de mii de euro pe line-up de vedete. Apoi, aceleași școli și aceiași profesori se plâng public că statul nu le dă bani de reparații. Păi, decât să aruncați banii pe Negru, Delia sau Bănică, reparați-vă cu banii ăștia școala! Toamna, elevii, profesorii și sponsorii pe care ei îi găsesc sunt cei mai buni finanțatori ai showbizului românesc. Așa că, Ministerul Educației a devenit indirect un bun impresar al unor spectacole unde se bea alcool și se mănâncă banane…”, a declarat Dan Negru pe Facebook.

Mai multe