Cine e Anda Ghiţă, prima duelistă de la „Ferma vedetelor”

24 februarie 2016 15:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a participat la „Master Chef”, show-ul culinar de la PRO TV, Anda Ghiţă (46 de ani) a devenit cu adevărat mondenă. A fost invitată în diverse emisiuni de televiziune şi s-a dovedit a fi o interlocutoare simpatică şi plină de viaţă, aşa că a ajuns şi în echipa de la „Ferma vedetelor”.

Anda Ghiță este şi soacra unuia dintre cei mai cunoscuți luptători de K1 din România, „Pitbull” Atodiresei. Cunoscută publicului drept un antreprenor ambițios, Anda este o fire extrem de determinată. Pasionată de fitness și de călătoriile exotice, ea se descrie drept o persoană puternică, cu o atitudine care impune respect. „Aș putea fi «Fermierul anului», pentru că am suficiente calități și mă simt capabilă în orice domeniu”, a povestit Anda Ghiţă, înainte de a pleca în Cipru, în noul sezon al emisiunii „Ferma vedetelor” de la PRO TV.

Când a plecat la drum, Anda şi-a lăsat familia, adică soţul şi pe cei doi copii - Oana şi Mario - şi a plecat din țară pentru o participa la aventură cu adevărat ieşită din comun.

În primele emisiuni ale show-ului, Anda Ghiţă a întâmpinat câteva probleme de comunicare cu Mircea N. Stoian, și el concurent. Chiar a vrut să plece de la fermă pentru că nu mai putea să îl suporte pe colegul ei, însă Nea Raţă – coprezentatorul emisiunii și cel care dă indicațiile concurenților - a întors-o din drum şi i-a spus că nu poate pleca de capul ei. Aceasta a fost aleasă deja prima duelistă din emisiune, însă nu se ştie cu cine se va duela momentan.

Mai multe