Cine e bărbatul cu care s-a măritat Alexandra Stan! Emanuel a fost terapeutul cântăreței

30 iunie 2021 15:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea că Alexandra Stan s-a măritat a șocat întreg showbiz-ul românesc. Cântăreața în vârstă de 32 de ani s-a căsătorit, weekend-ul trecut, în mare secret la Constanța! Acum a ieșit la iveală cine este bărbatul care a făcut-o pe rebela cântăreață femeie de casă!

Alesul inimii Alexandrei Stan se numește Emanuel, un bărbat cu care căntăreața este într-o relație de puțin timp. Emanuel a fost terapeutul Alexandrei și astfel acesta a reușit să-i cucerească inima clientei sale. Emanuel a fost cel care a făcut primul pas în relația cu Alexandra.

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta.

Emanuel a spus primul <Te iubesc!> și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, a mărturisit Alexandra Stan, pentru Viva.

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Soțul Alexandrei s-a ocupat și de pisicul vedetei, Hercules. „Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social. Pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri”, a mai spus Alexandra.

Alexandra Stan și Emanuel s-au căsătorit weekend-ul trecut. Ceremonia religioasă a fost una discretă, la o biserică din Constanța, orașul natal al frumoasei cântărețe, iar petrecerea a avut loc pe plajă. 

Cine este Emanuel-Petre Necatu, soțul Alexandrei Stan

Emanuel-Petre Necatu, soțul Alexandrei Stan, are 35 de ani și a cerut-o oficial pe Alexandra Stan în căsătorie pe data de 14 aprilie 2021, atunci când cei doi au mers împreună la Primăria Câmpulung pentru a solicita oficializarea relației lor. Ulterior, cei doi s-au răzgândit și au hotărât să facă nunta ”acasă” la Alexandra. Pe 7 mai 2021, cererea a fost trasferată la Primăria Constanța, iar cununia civilă a avut loc două săptămâni mai târziu. Bărbatul a absolvit o facultate de științe politice, este din Câmpulung și locuiește în prezent în București.

Mai multe