Cine e frumoasa de la Kanal D care a bătut “Vocea României” în audienţe

14 noiembrie 2017 16:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri, 10 noiembrie, în războiul de pe micul ecran s-a produs o mare surpriză. Show-urile de talente “Vocea României” şi “X-Factor” au fost devansate de noua telenovelă “Mireasa din Istanbul”, care a debutat pe 8 noiembrie la Kanal D. Telespectatorii au fost fermecaţi de personajul Sureyya, interpretat de superba actriţă Asli Enver.

Ce n-a reuşit “X-Factor” (Antena 1), principalul competitor de vineri al show-ului “Vocea României” (Kanal D), a reuşit telenovela “Mireasă din Istanbul”. Noua producţie de la Kanal D s-a situat pe locul întâi în preferinţele publicului, la nivel naţional, înregistrând 7,3 puncte de rating şi un share de 17,3. A fost urmată de “Vocea României”, cu 6,9 puncte de rating şi de “X-Factor”, cu 5.0. Practic, 1.314.000 de români s-au uitat la aventurile frumoasei actriţe Asli Enver, personajul principal din “Mireasa din Istanbul”.

Click! îţi spune lucruri inedite despre frumoasa cu ochi căprui, care a reuşit să-I bată pe veteranii micului ecran, juraţii de la “Vocea”, Loredana, Smiley, Tudor Chirilă, Adrian Despot, şi juraţii de la “X-Factor”, Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, podiumul a fost altul: “Vocea României” (8,9), “X-Factor” (5,9) și “Mireasa din Istanbul” (3,9).

- Pe numele ei adevărat Ayten Asly Enver, interpreta personajului Sureyya s-a născut pe 10 mai 1984, la Londra, Anglia, unde a copilărit până la vârsta de 12 ani. Asli provine din tată turc cipriot şi mamă englezoaica. Mai are doi fraţi, Anie Hiyebeti Enver şi Akin Enver.

- Asli Enver a divorţat de actorul Birkan Sokollu, căsnicia lor durând 3 ani (2012-2015), şi în prezent este protagonista unei frumoase poveşti de dragoste cu un artist faimos de origine turcă, Murat Boz.

- Asli Enver şi Murat Boz, actor şi cântăreţ, şi-au început povestea de dragoste în februarie 2016 şi sunt mereu prezenţi la evenimente mondene.

- Asli şi Murat au fost parteneri în telenovela “Kardesim Benim”.

- Cele mai bune prietene ale lui Asli sunt tot actriţe, Dolunay Soysert şi Nilay Sorguven.

- Asli Enver va putea fi urmarită pe marele ecran, jucând alături de Ozcan Deniz şi Meryem Uzerli, în thriller-ul „Oteki Taraf”, care va avea premiera în luna decembrie, anul acesta, în Turcia.

Activitate:

- La 12 ani a câştigat un concurs de muzică- După ce familia s-a mutat în Turcia, Asli a început să joace în piese de teatru şi s-a pus pe studiat. Tot de atunci a început să înveţe limba turcă şi este considerată actriţă british-turkey (deţine pasaport britanic)- A urmat cursurile liceului Pera Fine Arts (Liceul de Arte Plastice) apoi a absolvit facultatea Halic University, Istanbul, specializarea teatru.

- Popularitatea a câştigat-o după apariţia într-o telenovelă. Era un remake după „Dawnson creek”, serialul britanic de cinci sezoane. Titlul remake-ului în turcă „KAVAK YELLERI” (n.r. „Cu capul in nori” – serial difuzat la Kanal D).- A apărut atât în videoclipuri ale unor cântăreți, dar și pe copertele revistelor de fashion- Grație talentului și frumuseții ei, Asli a reușit să devină faimoasă în Turcia, în numai 5 ani.

Mai multe