Cine e vedeta care a dat zeci de mii de euro pe ochelari

11 iulie 2016 17:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Femeile au de obicei pasiuni precum gențile sau pantofii și investesc bani buni pentru a avea cât mai multe exemplare. Cu toate acestea, una dintre vedetele noastre are o pasiune mai altfel: colecționează ochelari de vedere și de soare. Publicul nu a văzut-o mai niciodată fără ochelari, aceștia devenind punctul ei de diferențiere în peisajul monden.

Dj Wanda (40 de ani) este o excentrică. După ce și-a îmbrăcat trupul în tatuaje, bruneta este autoarea unui alt tip de extravaganță. Cei mai mulți bani și-i dă pe ochelari. Are peste 40 de perechi, de soare și de vedere, a dat bani grei pe ei, dar nu pare a se opri prea curând. Într-un material difuzat la "Teo Show", vedeta și-a prezentat colecția și a arătat lumii cea mai scumpă pereche pe care o deține. 

Cei mai scumpi ochelari din colecție costă peste 2000 de euro, sunt făcuți din fildeș și conțin aur. A primit chiar și o cremă pe care să o folosească zilnic pentru ochleari, dar Wanda nu a ținut cont de recomadări și a folosit crema pentru mâinile sale. Pielea catifelată a băgat-o în bucluc, căci ochelarii pe care a plătit o avere s-au crăpat. 

"E mai mult decât o pasiune. Nici o obsesie nu o pot numi. E acel gen de tic, iar atunci când sunt undeva, mă uit la ochelari. Am cheltuit și voi cheltui bani grei pe ochelari. E vorba de imaginea mea. Dacă-mi scot ochelarii, oamenii nu mă mai recunosc. Port ochelari de mică. La 2 ani și 8 luni am avut o operație la ochi. Părinții m-au sfătuit să-i port și chiar dacă am fost numită în multe feluri, am ajuns la concluzia că ochelarii sunt mișto", a declarat Wanda la "Teo Show".

Mai multe