Cine este bărbatul pentru care Irina Rimes s-a mutat cu chirie în Franța?

11 februarie 2021 13:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pandemia i-a adus schimbări atât pe plan profesional, cât și sentimental Irinei Rimes. Artista simte din nou fluturași în stomac. S-a îndrăgostit iremediabil de un tânăr francez, care activează tot în domeniul muzicii și a plecat să locuiască cu el în Franța.

Irina Rimes (29 de ani) s-a hotărât să mai dea o șansă iubirii după ce s-a despărțit, anul trecut, de toboșarul Alexandru Badea. Cântăreața de peste Prut a lăsat totul în urmă pentru un nou iubit, cu care s-a mutat în Franța.

Tânărul, pe nume David Goldcher, creează muzică, a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri și se pare că este îndrăgostit-lulea de faimoasa moldoveancă. Artista și noul ei iubit francez au închiriat un apartament cochet în Franța, unde Irina a semnat și cu o nouă casă de discuri. Solista nu a ezitat să le arate și fanilor cuibușorul de nebunii unde stă împreună cu noul ei iubit.

“După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie“, a spus solista, într-un Instastory, pe contul ei de Instagram.

David, noul bărbat din viața moldovencei, este blond, înalt și topit după Irina. Artista conversează în limba franceză și engleză cu iubitul ei și a început deja să îl învețe românește.

Citește și:

Cine este Irina Rimes, noul antrenor de la «Vocea României». Ce spunea despre show-ul de la Pro Tv

Irina Rimes, internată cu hemoragie internă şi operată de urgenţă. «Să-mi ţineţi pumnii»

Mai multe