Cine este blonda cu care a fost surprins Mario Fresh la mall. Iubitul fiicei Andreei Esca a strâns-o în braţe

19 aprilie 2019 14:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toate îi merg din plin lui Mario Fresh. A făcut o figură frumoasă la "Exatlon", în Republica Dominicană, a revenit pe pământ românesc şi şi-a luat o super maşină cu care face furori prin trafic. Asta nu este tot, însă. Artistul a defilat prin mall cu o blondă, pe care a ţinut-o de mână şi a îmbrăţişat-o.

Proaspăt întors de la "Exatlon", iubitul fiicei Andreei Esca şi-a cumpărat un superb BMW, în valoare de 30.000 de euro, şi şi-a luat şi permisul de conducere recent. Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins în trafic la volanul bolidului său de viteză cu care a făcut un adevărat raliu pe DN1. Mario Fresh nu a călătorit însă singur. Pe scaunul din dreapta s-a aflat o tânără blondă, pe care a dus-o într+un centru comercial. Cei doi s-au ţinut de mână şi s-au îmbrăţişat prin mall fără să se ferească de nimeni.

Este şi de înţeles de ce cântăreţul nu s-a temut că ar fi putut fi recunoscut de cineva cu o altă fată, căci blonda este nimeni alta decât Raluca Gălăţanu, sora lui. După ceva timp petrecut la mall, cei doi fraţi au mers într-un complex  de locuinţe din zona de nord a Capitalei.

Mario Fresh şi Alexia Eram, dragoste la distanţă

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de aproape trei ani. Cei doi s-au întâlnit la lansarea unei piese interpretate de Alex Velea. Fiica Andreei Esca s-a mutat la facultate în Anglia, însă nu crede că acest lucru va fi un obstacol în relația lor. 

„Mario rămâne aici, în România. La Londra o să stau într-un cămin și o să fac naveta în fiecare zi. Fac cam jumătate de oră cu trenul. E singurul dezavantaj. Vreau să vin acasă o dată la două săptămâni”, spunea Alexia Eram la începutul studiilor.

Citeşte şi:

Mario Fresh şi Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu mai sunt împreună? Artistul a vorbit despre virginitate

Cum se simte Andreea Esca, după ce fiica ei s-a mutat în Anglia: «Deodată s-a trezit singură»

Mai multe