Cine este câştigătoarea "Bravo, ai stil!"

18 decembrie 2017 8:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a decis cine este cea mai elegantă femeie a sezonului trei, în gala de duminică seară de la "Bravo, ai stil"! Telespectatorii au votat şi au avut o misiune grea de îndeplinit după ce timp de patru luni au urmărit concurentele evoluând din toate punctele de vedere, expunandu-și alegerile vestimentare, viziunile, părerile şi obiecțiile. Lupta a fost strânsă şi s-a dat între Iuliana şi Emiliana.

Emoții uriașe în marea finală a celui de-a al treilea sezon „Bravo, ai stil” de la Kanal d de duminică seară (17 decembrie)!  Show-ul dedicat eleganței, creativității și puterii de seducție și-a desemnat câștigătoarea. Cea care merită să poarte ciroană după părerea celor de acasă este Iuliana. Ea a intrat în posesia sumei de 100.000 de lei, întrunind 57,3%  din voturile telespectatorilor. Emiliana, pe locul secund, a obținut 42,7% din voturile telespectatorilor.

La aflarea veştii, tânăra a fost copleşită de emoţii. 

„Nu am cuvinte să va mulțumesc și să va spun spun cât de bucuroasă sunt! ”, a spus, cu lacrimi în ochi, Iuliana, câștigătoarea celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”.

Concurenta s-a remarcat de-a lungul competiției prin elegantă, delicatețe și, așa cum au susținut jurații, Iulia Albu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Răzvan Ciobanu în gala finală, ea a demonstrat că a evoluat extraordinar de la față timidă, nesigură, la o femeie în toată puterea cuvântului, stăpână pe alegerile ei, stilistice și nu numai.

Bianca a părăsit competiția cu un procent de 17% din voturile celor de acasă, după ce a fost criticată aspru de Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.       

"Bravo, ai stil!” ridică miza și pregătește un nou sezon pentru începutul lui 2018 - „Bravo, ai stil! All Stars”. Aceasta este competiția în care vor intra cele mai bune participante din sezoanele precedente.

Mai multe