Cine este Elena Chiriac de la Ferma. Contre cu Andrei Stoica și complimente de la Paul Diaconescu

24 septembrie 2020 14:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cea mai tânără concurentă de la Ferma Orășeni vs. Săteni este Elena Chiriac. Sportiva de 18 ani face parte din echipa Orășenilor și mărturisește că a prins drag de mediul neobișnuit în care a fost nevoită să se adapteze. Frumoasa campioană la taekwondo a aprins deja imaginația a cel puțin unui bărbat din Fermă, Paul Diaconescu.

Elena s-a născut în București, dar locuiește la Londra, alături de mama ei, unde studiază la Colegiul Westminster Kingsway. Tatăl său este jurnalistul Romeo Chiriac. Bruneta a apărut în reclame, dar și în prezentări de modă. Înainte de a accepta propunerea celor de la Ferma, primise oferta de a face parte și din echipa "Ninja Warrior", emisiune ce a fost difuzată tot la PRO Tv. La momentul acela, Elena nu a acceptat pentru că a preferat să se concentreze pe studii și pe mutarea la Londra.

Experiența din Ferma este una în care să demonstreze că vârsta fragedă nu este un impediment în a-și face treaba. Încă din primele episoade a intrat în câteva contre verbale cu Andrei Stoica, din echipa Sătenilor, dar a și atras complimente și simpatia coechipierului ei, actorul Paul Diaconescu.

Ce spunea Elena Chiriac înainte de a intra în Fermă

”Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolitan mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, spunea Elena înainte de a intra în reality show, bazându-se și pe ambiția sa și pe faptul că nu se dă bătută.

Mai multe