Cine este Emil Rengle, primul dansator care a câştigat Românii au talent

2 iunie 2018 0:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este prima dată când o ediție a concursului Românii au Talent a fost câștigată de un număr de dans, și nu orice tip de dans.....Emil Rengle și-a făcut apariția pe scena talentelor cu un moment inedit de dans pe tocuri.

Cine este Emil Rengle, dansatorul pe tocuri

Emil Rengle vine din Oradea. La 7 ani, Emil pășea pentru prima oară într-o sală de dans. Sora lui era majoretă. Acesta a început să practice dansuri de societate. Atunci nu își dădea seama foarte bine care e treaba cu dansul. Abia la 11 ani a intrat în lista activităților lui favorite. Atunci a simțit că s-a îndrăgostit de dans, iar această artă a fost mijlocul perfect pentru a-și exprimă caracterul nonconformist. A studiat Artă Coregrafică la UNATC, s-a perfecționat în America alături de coregrafa lui Beyonce, Sheryl Murakami.

A fost coregraf la Vocea României

Emil a făcut coregrafii pentru nenumărați artiști autohtoni și a călătorit prin toată lumea cu artiști cunoscuți, participând în numeroase clipuri muzicale. Acesta l-a cunoscut la un momentdat, în timp ce era plecat în SUA, chiar și pe faimosul Justin Bieber, care a vrut să facă o poză cu dansatorii show-ului din seara respectivă. Emil a colaborat cu artiști români precum Inna, Alexandra Stan și mulți alții, iar prin intermediul videoclipurilor în care a fost protagonist și-a propulsat numele pe scena showbiz-ului românesc. 

Este printre puținii artiști care a recunoscut că se simte atras de bărbați 

Cântăreţul, dansatorul şi coregraful Emil Rengle a mărturisit că este bisexual, chiar pe canalul său de Youtube, unde încurajează tinerii să-şi asculte inima şi să se accepte aşa cum sunt, dar şi că nu este nimic greşit în legătură cu ei. Rengle a făcut declaraţiile având lacrimi în ochi, şi a povestit cel mai dificil moment al vieţii sale, acela când a venit vremea să recunoască familiei că este atras de bărbaţi. Mama artistului l-a acceptat şi l-a iubit în continuare, fără ca nimic să se fi schimbat.

Mai multe