Cine este Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct. A devenit cunoscută la Kanal D

1 iunie 2020 9:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Din septembrie 2019, alături de Mirela Vaida, la "Acces Direct" o vedeți și pe asistenta Emily. Dacă unii au recunoscut-o de la Kanal D, alții s-au întrebat cine este ea.

Emiliana Burghelea are 21 de ani și vine din Constanța, este pasionată de  modă, ceea ce a împins-o să-și încerce norocul într-un show dedicat hainelor, accesoriilor și stilului, “Bravo, ai stil!”. Mai mult, în prezent a început să-și creeze propriile ținute, ba a făcut și mai multe pise vestimentare pe care le-a scos la vânzare.

Emiliana s-a iubit cu un pictor cunoscut

Emily Burghelea nu are iubit, deși este foarte curtată de când a apărut atât de des la televizor, însă ea a dezvăluit că a avut o relație de doi ani cu un pictor din străinătate, bun prieten cu DJ-ul Dubfire.

S-au cunoscut la un festival de muzică electronică, între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste grație căreia Emiliana a vizitat colțuri exclusiviste ale lumii. Nu oricum, ci în cele mai bune condiții. Mai mult, părinții ei au fost de acord cu relația. Odată cu “Bravo, ai stil!”, pentru care a trebuit să fie în permanență în tară, Emiliana a întrerupt legătura amoroasă cu bogatul pictor.

Emily, finalistă la “Bravo, ai stil!”

Tânăra a ajuns până în finala sezonului 3 "Bravo, ai stil!", unde a pierdut în fața celei care îi era prietenă la acea vreme, Iuliana Doroftei, cu care și intrase în competiție. Ușor-ușor, Emily a devenit cunoscută pe internet, mai ales pe Instagram, acolo unde și-a strâns un club de aproape 200.000 de fani care îi urmăresc aparițiile din ce în ce mai sexy.

Emily și-a încercat norocul și la “Neatza cu Răzvan și Dani”

A urmat mutarea la București, a început Facultatea de Comunicare și Relații Publice și dorința de a lucra în televiziune a prins și mai tare contur. În noiembrie 2018, Emiliana a fost candidată la Școala de Ucenice a celor de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, însă nu a fost aleasă de băieți să le devină “protejată”.

Tot răul spre bine, căci, un an mai târziu, Emily Burghelea a devenit asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct.

Mai multe