Cine este grecul Dionisis Kounavis, “febleţea” Mihaelei Rădulescu

7 martie 2019 14:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu nu are deloc gusturi rele la bărbaţi, iar apropierea de producătorul emisiunii “Ferma”, grecul Dionisis Kounavis, s-a produs şi pentru că cei doi au multe lucruri în comun. Tânărul a lucrat la multe proiecte de top, din televiziune, atât de la noi, cât şi din străinătate, ultimul înainte de “Ferma” fiind “Ninja Warrior”, tot de la PRO TV.

Click.ro a scris ieri despre relaţia din ce în ce mai apropiată pe care Mihaela Rădulescu (49 de ani), prezentatoarea emisiunii “Ferma”, o are cu producătorul acestui show, grecul Dionisis Kounavis. Cei doi fac schimb de mesaje romantice şi tandre pe Instagram, fac exces de inimioare şi se pare că ţin mult unul la celălalt. Dar nici nu se ascund, căci ambii au conturile de socializare deschise fanilor, semn că îşi asumă prietenia specială.

Dionisis Kounavis ne aminteşte de Dani Oţil, matinalul de la Antena 1, bărbatul de care Mihaela Rădulescu s-a despărţit în 2014, după 6 ani de relaţie. Lucrează tot în televiziune, au cam aceeaşi vârstă, acelaşi stil vestimentar, amândoi poartă barbă şi sunt firi sportive. Şi pe Felix Baumgartner, iubitul ei din prezent, Mihaela Rădulescu a pus ochii tot la serviciu, în timpul unui interviu, în 2014, la doi ani după ce austriacul de Cartea Recordurilor reuşise saltul din stratosferă.

Pe paginile de socializare, grecul Dionisis Kounavis, “febleţea” Mihaelei Rădulescu, îşi prezintă atât viaţa personală, călătoriile, vacanţele, cât şi viaţa profesională. Are o mulţime de poze din timpul proiectelor la care a lucrat, în spatele camerelor de luat vederi. Înainte de “Ferma 2019”, show filmat la Văliug, Caraş Severin, unde este producător, Dionisis Kounavis s-a ocupat de un alt proiect mare de la PRO TV, emisiunea cu adrenalină “Ninja Warrior”, difuzată în toamna lui 2018.

Dar iată ce CV impresionant are grecul Dionisis Kounavis în televiziune: a fost, pe rând, editor, producător sau editor general în proiecte de divertisment şi reality-show-uri din Grecia, Cehia, Slovacia, Bulgaria şi România. Printre acestea se numără “MasterChef”, “Ninja Warrior” şi “Ferma”.

Uite ce mesaje îşi trimiteau grecul Dionisis Kounavis şi Mihaelei Rădulescu

Iată dovada că Mihaela nu îl consideră pe Dionisis doar un producător grozav, ci şi un bărbat atrăgător. “Încă arăţi sexy, extraterestrul meu preferat. Ce s-a întâmplat?”, i-a comentat Mihaela în dreptul unei imagini de pe Instagram, în care Dionisis se plângea de insomnia. “Haha, mulţumesc, Mihaela mea, este efectul Văliug”, i-a răspuns şi el, alături de câţiva emoji-pupici. În subsolul altei imagini, diva de la Monaco îi scrie bărbatului cu nume de zeu grec (n.r. În mitologia greac, Dionis era zeul vinului, al extazului, al fertilităţii) următorul mesaj: “Mi-e dor de tine, zeul meu”. „Și mie”, i-a răspuns el, alăturând trei inimioare.

Mai multe