Cine este iubitul Ilincăi Vandici. Andrei Neacşu a mai fost căsătorit

4 ianuarie 2017 14:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă până nu demult poza în fata fără noroc în dragoste, Ilinca Vandici e mai fericită ca niciodată de când l-a cunoscut pe actualul ei iubit. Prezentatoarea Kanal d a anunţat la finele anului 2016 că este însărcinată cu Andrei Neacşu, fiul primarului din Tunari, şi va deveni pentru prima dată mămică în 2017. La scurt timp după anunţ, vedeta s-a răsfăţat într-o vacanţă exotică alături de bărbatul căruia îi va dărui un copil.

Ilinca Vandici (30 de ani) a încercat să-şi găsească liniştea alături de mai mulţi bărbaţi cunoscuţi în showbiz, dar toate relaţiile ei au fost sortite eşecului. Ultima, începută în această vară, pare să-i fi adus prezentatoarei fericirea pe care o aştepta. Ilinca l-a cunoscut pe Andrei Neacşu, (25 de ani), un adevărat ”aspirator” de femei, tot sportiv, care practică kickboxing și MMA! Aşadar, blonda a trecut de la fotbaliştii Ciprian Marica şi Cătălin Ţâră la Andrei Neacşu.

Pe lângă faptul că este un tânăr chipeş, iubitul Ilinicăi este şi un bărbat cu o situaţie financiară bună, care îi permite să-şi răsfeţe partenera prin vacanţe exotice. Puţini ştiu că Andrei Neacu a suferit şi el din dragoste. Fiul edilului din Tunari a fost chiar căsătorit, dar mariajul lui nu a durat prea mult. Sperăm ca de data aceasta, relaţia cu Ilinca şi bebeluşul care e pe drum să-i asigure liniştea pe care şi-o dorea.   

Mai multe