Cine este Lucia, fata care l-a emoționat pe Călinescu la “Românii au talent”

21 februarie 2016 16:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri seară (19 februarie) a avut loc prima ediție din sezonul șase “Românii au talent”. Dincolo de momentele amuzante, ridicole sau palpitante, un număr special a lăsat publicul și juriul fără grai. Mai mult, Florin Călinescu, cel mai nou membru de la masa juriului, a decis că este cazul să apese butonul auriu care să trimită concurentul cu pricina direct în semifinale.

Vocea și povestea care au adus lacrimi în ochii a milioane de români aparțin Luciei Băduț, o sibiancă de 29 de ani. Tânăra care a studiat la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, specializarea Psihopedagogie Specială, suferă de o deficiență de vedere care o împiedică să observe detaliile obiectelor.

”Deficienţa de vedere este din naştere, pot să văd dar nu văd detaliile mici, scrisul foarte mic, văd pe o foaie albă dacă este scris ceva, dar nu pot să disting ce anume este scris. Dar vreau să le arăt oamenilor că, dincolo de deficienţa pe care o am, pot să fac lucrurile aproape ca un om normal. E drept că am muncit foarte mult să ajung aici şi întotdeauna am crezut că pot să dau mai mult şi că pot să fac mai mult”, spune Lucia Elena.

S-a înscris și la "Vocea României"

De mică a fost încurajată de rude și vecini să cânte în fața blocului, dar doar de doi ani ia lecții de canto, relatează adevărul.ro.

Înainte de a ajunge la "Românii au talent", Elena Lucia s-a înscris la preselecțiile pentru "Vocea României", iar producătorii au avut ideea de a o trimite și la "Românii au talent".

Citește pe adevărul.ro ce a simțit Lucia când a îmbrățișat-o pe Andra și cum își dorește să ajute copiii

Mai multe