Cine este micuța balerină de 10 ani care a cucerit-o pe Andra. A primit Golden Buzz la «Românii au talent»

22 februarie 2019 23:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cel de-al doilea Golden Buzz al sezonului 9 „Românii au talent” a fost primit de o micuță de doar 10 ani! În ediția de vineri, 22 februarie, gimnasta Ema Stoian i-a impresionat pe jurați cu numărul ei artistic, însă cei care s-au declarat de-a dreptul cucerit de prestație au fost Andi Moisescu și Andra, ea fiind cea care i-a luat-o înainte colegului ei și a apăsat degrabă butonul auriu în semn de admirație.

Micuță și timidă, Ema Stoian a urcat pe scena de la „Românii au talent” sperând să îi cucerească pe jurați, având în vedere că a dezvăluit că și-a dorit să participe la acest concurs încă de când era mai mică. „Mica balerină” a povestit că a participat la numeroase competiții și a câștigat multe premii și medalii, chiar dacă are doar 10 anișori. 

Emma Stoian a primit cel de-al doilea Golden Buzz al sezonului 9 „Românii au talent”

Deși la începutul numărului nimeni nu se aștepta la ceea ce a urmat, jurații i-au acordat încredere și bine au făcut! Nu a trecut mult timp și micuța s-a dezlănțuit pe scenă, oferindu-le celor prezenți un adevărat spectacol, cu mișcări de dans complexe și greu de executat, care păreau parcă prea grele pentru vârsta ei fragedă.

Juratul care s-a lăsat cu adevărat cucerit de prestația ei nu a fost Mihai Petre însă, chiar dacă dansul intră în domeniul său de specialitate, ci Andra, care nu a stat mult pe gânduri și a simțit nevoia să apese imedat Golden Buzz-ul, care a trimis-o pe Ema direct în semifinală. Totuși, nici Mihai Petre nu a lăsat numărul incredibil oferit de micuța de 10 ani să treacă neapreciat la justa lui valoare și i-a mărturisit acesteia că simte nevoia să o îmbrățișeze neapărat. De asemenea, și Andi Moisescu a vrut să apese butonul auriu. 

„Mă lovise exact ca un trăznet (numărui ei de dans n.r) și mi-am dat seama că nu voi găsi nicio frază care să se ridice la nivelul interpretării ei. Așa că în momentul ala mi-am dat seama ce să fac: apas butonul auriu”, a spus Andi Moisescu. Însă Andra i-a luat-o înainte. „Sunt câțiva copii care sunt aleși și binecuvântați și primesc mai mult talent de la Dumnezeu”, a comentat și Andra.

Mai multe