Cine este noul iubit al Adrianei Bahmuţeanu

24 martie 2016 8:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuţeanu simte fluturi în stomac. Este curtată de un bărbat chipeş din Bacău care îi face declaraţii de dragoste ce o fac să se simtă ca în liceu. Deşi, brăbatul încearcă de mai mult timp să aibă o relaţie cu vedeta tv, prezentatoarea vrea mai întâi să se "tuneze" şi apoi să răspundă invitaţiilor lui Mihai.

Adriana Bahmuţeanu (40 de ani) nu s-a aruncat în braţele primului venit după divorţul de Silviu Prigoană. Prezentatoarea a declarat că timp de un an nu a avut nicio relaţie pentru că nu s-a simţit pregătită.

"Un an am ţinut doliu după căsnicia mea nefericită. Eu mi-am dorit să meargă, ba chiar am încercat de mai multe ori să o repar. Nu am căutat o relaţie. Aş fi putut să am la orice oră. Eu caut marea dragoste, vreau să-mi găsesc jumătatea, să am o căsnicie fericită. Pot să spun că există un bărbat în viaţa mea care mă curtează de 15 ani, de dinainte ca eu să-l cunosc pe fostul meu soţ. Este persoană publică, dar nu vreau să-i dau numele. Am devenit atât de buni prieteni şi îi ştiu toate secretele încât nu aş vrea să stricăm ce am construit până acum. La un moment dat a vrut să intervină într-o emisiune în care fostul meu soţ m-a jignit. Atunci a vrut să spună că el îmi dă cerul şi pământul, dar eu nu vreau să ies nici măcar la o cafea", a povestit Adriana Bahmuţeanu la Antena 1.

Bruneta a recunoscut că este curtată de un alt bărbat din Bacău, pe nume Mihai. În vârstă de 40 de ani, pretendentul Adrianei este pasionat de echitaţie, ba chiar are o afacere în domeniu.

"Nu pot să spun că am o relaţie cu acest domn. Vorbim la telefon şi prin mesaje. M-a invitat de mai multe ori la el, să vin cu copiii. Am unele rezerve. Este capricorn ca fostul meu soţ.  Mi-a redat pofta de viaţă. Eram în depresie până să-l cunosc. Vreau mai întâi să termin cu operaţiile estetice şi să scap de complexe şi apoi să ieşim pe la cafele. Domnul doctor mi-a dat bărbaţi la plic. În cazul în care simt lipsa unui anumit lucru, iau pastile de la farmacie. Am nişte nervi uriaşi, dar mă tratez", a spus Adriana Bahmuţeanu. Prezentatoarea a mărtirisit că bărbatul nu a venit la Bucureşti când ea s-a operat şi nici în zilele care au urmat, ceea ce îi dă de gândit.  

Bărbatul care vrea să-i cucerească inima Adrianei Bahmuţeanu a avut o relaţie cu Gina Baroneasa din Elveţia.  

Mai multe