Cine este omul care i-a schimbat destinul Valentinei Pelinel

22 iunie 2016 18:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel nu a trăit dintotdeauna în lux. Blonda, care i-a făcut un băiețel lui Cristi Borcea, pe 8 iunie, îi datorează succesul, ”mamei Zina”.

Valentina avea doar 15 ani, când tatăl bolnav abia ce îi murise, iar mama era înglodată în datorii. Și-a însoțit o amică la preselecția unui concurs de frumusețe, unde Zina Dumitrescu avea să o remarce și pe ea. Așa și-a făcut Valentina intrarea în industria modei. Zina Dumitrescu i-a deschis porțile spre o altă lume. Și pentru că era săracă, Zina a ajutat-o enorm cu farduri, bani, haine și pantofi.

Blonda nu a uitat, de aceea îi face mereu vizite la azilul din Snagov. Și tot de aceea și-a lăsat bebelușul acasă pentru câteva ore și a fugit la petrecerea Zinei Dumitrescu de duminică.

La eveniment au luat parte nume mari: Cătălin Botezatu, Dana Săvuică, Corina Chiriac, Marcel Pavel, Marina Almășan, Eli Lăslean, Catinca Roman și mulțui alții. Și prezentatoarea de la Nova TV, Adela Diaconu, a ținut să-i ureze personal Zinei, un ”La mulți ani!”. Ea luat parte la petrecere și a rememorat cu mama Zina, amintiri de pe vremea când creatoarea de modă își prezenta colecțiile la Bucharet Fashion Week. Iată o fotografie cu ele din anul 2007.

Mai multe