Cine este Paul Diaconescu de la "Ferma" și de ce se războiește cu George Burcea

24 septembrie 2020 16:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actorul Paul Diaconescu, pe care îl vedeți în reality-showul "Ferma: orășeni versus săteni" a devenit cunoscut în showbiz în urmă cu 10 ani, când l-a interpretat pe Vladimir în filmul "Bună, ce faci?". De atunci, a jucat în câteva filme și seriale importante, face teatru și apare în mai multe spoturi publicitare.

Zilele acestea s-a iscat un nou scandal în reality-showul "Ferma: orășeni versus săteni", din cauza faptului că fermierul-șef, George Burcea, l-a propus la duel pe colegul său de breaslă, Paul Diaconescu. Sursele Click! spun că, deși cei doi păreau buni prieteni, George Burcea ar fi gelos pe faptul că Paul "i-a suflat" câteva reclame și apariții în videoclipuri. George și-a explicat nominalizarea, spunând că nu a dorit decât să-l motiveze pe Paul și să-l facă să lupte cât mai mult cu putință.

Paul Diaconescu are succes internațional

Actorul Paul Diaconescu s-a născut în Pucioasa, Dâmboviţa, pe 10 februarie 1989, iar pelicula "Bună! Ce faci?", regizată de Alexandru Maftei, reprezintă debutul său în lungmetraj. Ulterior, a jucat împreună cu iubita lui de atunci, Mădălina Anea, în serialul "Îngeri pierduți", în 2012, și apoi, un an mai târziu, tot cu ea a fost partener în comedia "Mamaia". Joacă apoi în "Lady of Csejte" (2015), "Veni, Vidi, Fugi: I came, I saw, I fled"  (2016), "Comrade Detective / Tovarășul milițian" (2017) și "O secundă" (2021).

În urmă cu doi ani a primit un alt rol în serialul "Triplusec" de la Pro Tv și anul acesta a participat și la emisiunea "iUmor" de la Antena 1, cu care a ajuns în finală.

Pe lângă filme, seriale și castinguri, Paul are apariții în spoturi publicitare pe bandă rulantă. Trebuia să joace și în serialul "Fructul oprit", al Ruxandei Ion, însă a fost schimbat în ultimul moment și înlocuit cu un alt actor. În plus, a avut ocazia să joace alături de celebrul James Marsden. „Am fost dublură în premieră pentru James Marsden (45 de ani). Şi pe el îl cheamă Paul, a fost Cyclops din «X Men», a jucat în «The Notebook» şi «Enchanted». E vedetă la Hollywood şi a venit la noi cu o echipă mare, de la impresar şi PR, la stilist personal. Am filmat pe lângă Bucureşti timp de patru zile, iar eu făceam tot ce trebuia să facă el", ne-a povestit actorul în urmă cu un an.

Citește și:

INTERVIU Paul Diaconescu, concurent la "Ferma": «Am fost operat 3 ore pentru a mi se extirpa o tumoră»

INTERVIU George Burcea, totul despre viața fără Andreea Bălan: "Nu am venit la «Fermă» cu gândul de a mă îndrăgosti"

Mai multe