Cine este puștiul care a făcut mișto crunt de Cheloo la iUmor

24 martie 2019 10:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ciprian Baciu a venit încrezător cu un roast la iUmor, însă a picat el în plasa întinsă juraților. El și-a scris niște versuri pe un instrumental care nici nu știa cui îi aparținea, însă cu toate astea, voturile juraților l-au propulsat să meargă mai departe în cadrul competiției.

Ciprian Baciu are doar 20 de ani, însă și-a pregătit foarte bine momentul de la iUmor, astfel că, tânărul i-a criticat într-un mod amuzant pe cei trei jurați, pe versuri de rap. A renunțat la 2 facultăți pe care le începuse la Cluj, să ajungă în București să facă muzică. S-a angajat la o sală de fitness pentru a se putea întreține și pentru a-și putea materializa visul de a deveni un rapper cunoscut. Artistul care abia a pornit la drumul artei a lansat deja 3 piese pe canalul său de Youtube, iar publicul i-a apreciat munca.

Ciprian Baciu l-a enervat pe Cheloo la iUmor

Deși părea că lui Cheloo îi plăcea momentul lui Ciprian Baciu, totul a fost doar un joc de rol, iar jurații nu au fost cei care au căzut în plasă, ci chiar tânărul rapper. Cheloo i-a apreciat talentul și momentul în sine, numai pentru a-i vedea reacți și a se amuza puțin de el.

 ”Ai tot respectul meu, a fost chiar amuzant, foarte puternic, noi nu am mai văzut așa ceva”, i-a spus Cheloo suficient de ironic încât să își inducă în eroare și colegii.

„Știi, duma aia cu reprezinți 20 cm, dar în pantaloni ai 14, am crezut că o să te superi”, s-a scuzat Ciprian.

„Dați-mi și mie o riglă. Știi vorba aia, nu ai voie să te superi pe natură”, s-a amuzat Cheloo. „Mică, mică, dar e a mea”, a mai continuat comediantul.

Nu a trecut mult timp și Cheloo s-a enervat, mai ales că Ciprian Baciu nici nu știa pe ce instrumental a cântat, iar toate aceste lucruri adunate l-au făcut pe Cheloo să-i spună câteva lucruri, aproape jignitoare.

”Adevărul este că toți țipă tare atunci când nu au nimic de spus. Versurile tale sunt submediocre sau, dacă ți-a fost greu să scrii asta, ai o problemă”, a spus juratul. ”E un obicei prost de-al meu, fac complimente concurenților luați de ceafă și aruncați în stradă pentru incompetență!”, a încheiat Cheloo.

De la Delia şi Mihai însã Ciprian a avut douã voturi, astfel cã a primit șansa de a intra la votul publicului. 

Imedit cum a văcut Cheloo voturile colegilor de la masa juriului, s-a ridicat de pe scaun și a ieșit în platou nervos. „Acum înțeleg de ce nu am eu succes cu rapul în țara asta, că nimeni nu știe nimic despre el”, a continuat Cheloo.

Mai multe