Cine este soţia lui Tony Poptămaş. Artistul nu vrea să dezvăluie identitatea femeii pe care a luat-o de nevastă

22 august 2015 22:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surpriză mare pentru fanii lui Tony Poptămaş (46 de ani)! Solistul "de export" al trupei clujene Desperado, aşa cum se autointitula, sau regele citatelor pe Facebook, s-a însurat, vineri (21 august), cu aleasa inimii lui, o blondă focoasă, mai tânăra decât el cu zece ani. Artistul a mai fost căsătorit de două ori şi are doi copii, cu Mona, femeia de care s-a despărţit de anul trecut, aşadar puţini ştiu cine este soţia lui Tony Poptămaş.

Fostul solist al trupei Desperado a fost cel care a făcut marele anunţ, unde altundeva, decât pe pagina lui de Facebook, care este urmărită de un număr consistent de persoane. Artistul a publicat câteva fotografii de la cununia civilă, organizată într-un cadru restrâns, în Norvegia, ţară în care Tony Poptămaş locuieşte de ani buni. Imagini care au făcut furori printre admiratorii lui, însă au creat şi o oarecare nedumerire, căci artistul a evitat să-i dezvăluie chipul miresei. "Astăzi ne-am hotărât să mergem la Starea Civilă și să spunem un Da hotărât. Îți mulțumesc că exiști, Iubito!”, a scris Tony Poptămaș. 

Aşadar toată lumea s-a întrebat cine este soţia lui Tony Poptămaş. Click! a aflat detalii incredibile despre tânăra care i-a devenit nevastă, dar şi despre viaţa sentimentală a artistului până să o întlnească pe blonda care l-a dus în faţa ofiţerului Stării Civile.

Cine este soţia lui Tony Poptămaş. Tânăra preferă să rămână într-un con de umbră

Micul album foto cu imagini de la cununia civilă a artistului cu aleasa inimii a strâns repede zeci de aprecieri, semn că şi pritenii artistului au fost luaâi prin surprindere. pe lângă clasicele urări, aproape toţi l-au întrebat cine este noua doamnă Poptămaş, având în vedere că la finele lui 2014 el forma încă un cuplu cu Mona, femeia care i-a dăruit doi copii. Discret, Tony s-a rezumat să ofere doar câteva detalii despre partenera lui. "Se ascunde deoarece există lume rea. Ajunge că mă expun eu. Nu eu am ales. Ea a ales şi îi respect dorinţa de a nu fi vorbită pe net", le-a răspuns artistul celor care au cerut să afle detalii suplimentare despre blonda care i-a furat inima lui Tony Poptămaş şi l-a convins atât de repede să o ia de nevastă.

Cine este soţia lui Tony Poptămaş. Nevasta artistului, originară din Vaslui

Tot fanii au fost cei care au vrut să-l pună în gardă pe fostul solist al trupei Desperado ca nu cumva să cadă în capcana unei tinere care umblă doar după banii lui. Ofensat, Tony Poptămaş a fost foarte categoric. "Vedeti că mă jigniţi! Fata e cu 10 ani mai mică şi e normal să fie aşa. Câştigă la fel de bine ca mine deci nu sunt banii la mijloc...vă rog, fără lipsă de respect! Este o fată din Vaslui, stabilită în Norvegia cam de cinci ani...mai multe detalii nu vreau să dau", a scris Tony Poptămaş pe contul lui personal de socializare.  

Cine este soţia lui Tony Poptămaş. Artistul a mai fost căsătorit de două ori şi are doi copii

Tony Poptămaș, pe numele real Sorin Anton Poptămaş, este din Târgu Mureş şi are 46 de ani. El e a participat cu trupa "Desperado", în 2006, la Eurovision, obţinând locul 4. De ani buni trăieşte în Norvegia, în orăşelul Haugesund. În  doar un an, el a devenit unul dintre cei mai populari români pe Facebook. Pagina lui are acum peste 1.200.000 de like-uri, ceea ce i-a adus un imens capital de imagine. În 2008 a devenit pentru a doua oară tătic, când soţia lui de atunci, Mona, cu care a locuit în Norvegia, a născut la 6 februarie un băieţel pe nume Benjamin. Se pare că cei doi nu mai formează un cuplu, din moment ce Poptămaş s-a prezentat în faţa ofiţerului Stării Civile cu o altă femeie. 

Mai multe