Cine este următorul duelist la «Ferma Vedetelor»

8 martie 2016 22:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Spiritele s-au încins la „Ferma Vedetelor”, mai ales după ce a rămas Mircea N. Stoian fermier șef. Concurenții nu l-au prea luat în serios și au încercat să se opună indicațiilor date de el. Totuși, Maria Constantin și Marcel Toader au fost cei mai norocoși, pentru că Mircea i-a ales drept servitori, pentru a le oferi câteva momente de intimitate.

Însă pe lângă avantajul de a dormi împreună, faptul că au rămas servitori la „Ferma Vedetelor” i-a pus într-o poziție riscantă pe cei doi, întrucât unul dintre servitori va trebui să ajungă la duel. Alegerea a fost una grea pentru Mircea, care a pus la punct o adevărată strategie pentru Maria Constantin și Marcel Toader.

În cele din urmă, fermierul șef a decis: Maria va fi următorul duelist, pentru că, a explicat Mircea, nu ar fi indicat să rămână fără forța fizică a bărbaților la fermă. După un scurt conflict cauzat de o neînțelegere, Maria s-a acomodat cu ideea că urmează să se dueleze, mai ales când a auzit zvonurile.

Octavian Strunilă, care era îngrijorat că ar putea fi ales pentru duel, a răsuflat ușurat. Iar pentru că a scăpat de teama că ar putea fi eliminat de la „Ferma Vedetelor”, a început să o tachineze pe doamna Saveta, spunându-i că se zvonește că ea va fi adversara Mariei Constantin la duel. În cele din urmă, vestea nu a fost făcută în mod oficial, însă semnele indică faptul că zvonurile s-ar putea adeveri în următoarea ediție a concursului.

Mai multe